ceturtdiena, 2011. gada 10. februāris

Special for you, my dear.

Es zinu, ka Anete mani mīles par šo ierakstu. es nesaprotu, kāpēc es nespēju Tev vienkārši atteikt. Un atkal es te sēžu un rakstu, jo redziet, Anete to vēlas. Baigā bosene esi :P ;D

Galu galā nekādu baigo hroniku par manu ikdienu te nebūs. nav jau īsti tā, ka rakstīt nav ko, bet tad kad gribas, tad vienkārši neatliek laika. un tad jau ar laiku aizmirstas. Nezinu, laikam pagaidām esmu kkādā melnajā joslā. Tik stulba bezsvara sajūta. Itkā mētājoties ūdenī. Nezinu, ko gribu, ko varu, ko vajag un tieši pretēji- nevajag. Bet vismaz nav tās tizlās sajūtas, ka no rīta vienkārši negribas piecelties. Tik īstenībā prasti tas spēj izklausīties. itkā pašam netrīcētu roka izbeigt pašam uz savu galvu savu dzīvi. Tipiski pusaudži. un tipiski to murgi. Tieši tā parasti to traktē. Un kkā tagad tas tik tiešām liekas ļoti stulbi. CIk idiotiskam, netaisnam un egoistiskam ir jābūt cilvēkam, lai vispār KO tĀDU izdarītu?? Un es vispār nesaprotu, kāpēc es iebraucu šajā tēmā.

Es vēljoprojām neesmu aizbraukusi pie ārsta. Hah. so tipical. Bet jā, kā jau Amandai pienākas, viņa to darīs, tad, kad sāpēs. Idiotiski. Cik reizes jau man nav teikts, lai aizbraucu, bet es jau neklausos. Ā, help! kāds varētu mani beidzot vnk piespiest to izdarīt? ;/ Kārtējā cīņa pašai ar savu gribasspēku. ā, gribasspēks paliek iedzinējos.


Un gribas tik daudz vairāk pozitīvisma šajā visā. ''es jūtu, ka mums vajag feju.'' ;D Tas viss ir TIK stulbi. un nelabojami. Un nevajag jau arī labot, bet vienalga- c'mon..

dodiet man vasaru, un es rādīšu brīnumus! Tad vismaz reāli ir ko laukā darīt, bet tagad- nekā. Vienveidība, vienveidība, vienveidība. Sāk jau sēsties aknās.

''Dažus cilvēkus vajag izmest ārā no galvas. Dažus.... vienkārši pa logu''

Anet, piedod, šis nav gluži mans meistardarbs. bučas Jums visiem un visu labu! :]]


''Kur tu pōļiki? ''
''Kur poļiku? Kur poļiku..? Dusmīgs pōļiku! '' :D smieklīgi.

2 komentāri:

Anonīms teica...

nu kā tad nav meistardarbs? ;D
paldies,ka manis dēļ pacenties :)
un es Tev piespiedīšu iet pie ārsta ;D

Amanda teica...

:D aij, dāma, man vnk obļigāti bija jāieraksta dēl Tevis ;**

Irors :D:D

jā, es vispār ticu, ka tu mani visādi iespaidosi... bail palika ;/ :D