svētdiena, 2011. gada 17. aprīlis

cheers, darlin`


Sen neko te neesmu iespiedusi. Nedēļas iet, mācību gads iet uz beigām un vasara tuvojas. Vai nav jauki?

šajā nedēļā, īstenībā, daudz kas ir mainījies. Sākot ar to, ka krīt priekšstati un uzskati, un beizot ar to, ka es arī mainos, tieši rakstura ziņā. Uztvere arī ir pavisam savādāka. Un sāku justies neatkarīga. šajā vasarā nebūs mājās sēdēšana, kas ir ļoti patīkami. Kaļam plānus un 2 maršruti ir itkā zināmi. :)

Vēl man ļoti gribas atpakaļ uz Pēterburgu. Vienkārši, tik tiešām, lieliski cilvēki tur ir palikuši. Vismaz tagad man tā šķiet.

BET vispatīkamākais ir tas, ka es vairs nejūtos kā detaļa kādā puzlē, lai vienkārši tur būtu, tā teikt, skata pēc. Ir jauki sajusties atkal kādam vajadzīga un tas, ka tu aizmirsti mājās telefonu un visu dienu ceri, ka tev uzrakstīs.. un tu pārnāc mājās un... IR. :D haha. tas varbūt skan tik naivi un stulbi, bet tas sagādā tādu prieku, ka ir patīkamāk dzīvot. Neliedzieties, ka jums tā nekad nav bijis. Bet varbūt es te atkal izcēlos ar savu bērnišķīgo naivumu. *giggle*

Ikdienā arī gribas biežāk smaidīt. Velns, lai parauj to nejaukumu. Varbūt es vienkārši tagad piespiedīšu:''end game''. Tā būtu vienkāršāk vai ne? Bet visticamāk, ka tas viss vēl ir plaukumā. Mērfija likumi, mani mīļie.

ar smaidu sejā un pateicoties par šo jauko laiku šodien, es jums sūtīšu karstas un saulainas atvadas.

;**

1 komentārs:

Ieva teica...

Man ir tāaaads prieks, ka tev viss ir labi :]]