svētdiena, 2010. gada 17. janvāris

ziņa #41


labrīt, sveiki, un visu Jums labu! Man ir prieks, ja Jums ir labi. šodien esmu neleitojama. galīgi. Zanda man pielipināja savu depresiju xD galīgi. tukša sajūta. Jūtos nevajadzīga. Un neizgulējusies. jā, skatas aiz loga arī ir bezgala skaists, vai ziniet. Par to jau es paspēju sapīkt pilnīgi un galīgi. Vakar svinējām Elīzes saldos 16. bija labi. :] man jau patika kā Laura ar aneti man mācīja peldēt xDD '' Ja viņa slīkst, turam, lai viņa stāv'' (rofl) nu Laura nebija domājusi tā kā vrb tas izklausās, bet nu jāņirdz bija baigi :D [viņas vnk domāja, ja es paiešu zem ūdens ATKAL, viņas mani turēs, lai es pieceļos kājās un esmu virs ūdens atkal '' . jā, bet tas īsais variants bija labāks.

Es gribu mājās. nežēlīgi. Gribu uz Virgu. Pirmkārt, redzēt to lapsu. un otrkārt, es gribu pie visiem, kas man tur ir. Sākot ar mammu un tēti un beidzot ar suņiem ;D Es GRIBU mājās.

ā, vēl vakar ar savām marlenēm gāju arā. ak, jel bija labi :D mans slidkalniņa iznāciens bija labs, bet par rampu nerunāsim. Man tgd sāp kāja un ir zilums. ;D nekas, dzīvošu :D

Tas lkm taka viss. nez, vairs ko rakstīt. tik un tā, ja kāds šito lasīs, komentāru nebūs xD Sveiciens Anetei! :]] :D lai jauka jums šī diena. visu labu.

3 komentāri:

Anonīms teica...

heh :D atcerējos par to ramnpu un slidkalniņu ;D (rofl) bij labi :) ;DD

Anonīms teica...

man sveiciens?:O (ja tik tas ir domāts man ;D )man jau arī patika kā mēs tev mācījām peldēt :D

Amanda teica...

tev sveiciens, tev! ;* :D Jū ;D šorīt pumpēju ūdeni no sevis ārā ;DD