svētdiena, 2010. gada 31. janvāris

tā viš` ir.

jĀ, še ku reku, arī es jau atkal. Jā, manu blogu nav interesanti lasīt, bet nu man vnk vajag kur kko rakstīt. šodien atkal ir tāda škrobe iekšā.. bet gan jau iztuŗēšu. prieks, ka šodien būs klavieres u n dziedāšana. :] vakar vakarā nebija ko darīt. vsp vakar nebija ko darīt.. ;D pus11 izdomāju Agnesei zvanīt :d pss.. tā arī runājām līdz 24 ;D jessā :]] tad nevarēju aizmigt, bail bija :D , mums uz beigām visādas stulbās, briesmīgās, bailīgās tēmas gāja vaļā.. klausījos mūziku. kad atjēdzo, bija jau 2.12.. jau domāju, ka nolūzīšu un tā mūzika tā vnk skanēs.
Vēl joprojām škrobos, ka netiku pie Granērika :\ ;D Es arī gribēju cept desas. un pie tam pa velti :D okēj, tas tāds stulbs joks..
Vnk fascinējoši, cik ātri var rasties riebums pret cilvēku.
jā, šīs rindas pat neizsaka ne tuvu, to, ko vakar sapratu. ehh.. Lai Dievs dod, ka Tas cilvēks būs kādam vajadzīgs.. Nevērti, pat ļoti.

Nu ko, Kristapam, lai vsp veicas basītī. Turās! :D .Un es sākšu posties, jo drīz nāks skolotāja. Lai jauka jums šī diena. vrb ierakstīšu šeit arī kko vakarā, aij, atkal izkratīšu sirdi :D visu labu.. pagaidām! ;* ;D

1 komentārs:

Anonīms teica...

netikai desas... :P :D

nekas, gan jau citreiz sanāks atbraukt :)


man patīk lasīt tavus ierakstus :P